LEUK GEVONDEN

Over leuk gevonden

Leuk Gevonden is een viertal vrienden die een mix van dance, hip-hop en Nederpop in de blender gooien. Hun singles ‘Henny’ en ‘Baba Yaga’ werden door 3FM-DJ Obi Raaijmaakers erkend met Het Oranje Etiket, een keurmerk voor nieuwe Nederlandstalige hip-hop met een indrukwekkende sound. De groep streeft ernaar om het plezier wat zij hebben in het maken van muziek te vertalen naar het publiek en ze zo te laten lachen, dansen, maar vooral te laten huilen.

Het kwartet ontmoette elkaar op een broeierige zomerdag in augustus 2020. Al snel na deze ontmoeting ontstond een eerste samenwerking, het camping-anthem ‘Walk of Shame’. In de zomer van 2022 schreef Leuk Gevonden het officiĆ«le lijflied (‘Minimum’) voor de grootste algemene studenten-introductieweek van Nederland, de KEI-week.

Met een energieke, vermakelijke live-reputatie en genoeg liederen op zak tovert Leuk Gevonden elk podium om tot een draaikolk van euforie en vertier. Trek je stoute schoenen aan en waag een dansje op de dynamische beats van deze vier musketiers.